adidas Originals prezinta o noua linie cu design si performante high-end: Tubular Nova & Tubular Doom "Luxe Textile" Pack. Cele doua modele imbina materialele premium cu tehnologiile adidas de ultima ora, pe care le asezoneaza cu un design futurist tipic devenit deja trademark pentru linia Tubular.

Ambele modele sunt monocromatice si vin pe o nuanta de gri cu reflexii metalice, in ton cu tendintele actuale. Ne concentram pe Tubular Doom, care ne-a atras atentia datorita constructiei ultra-moderne.


Editia Tubular Doom "Luxe Textile" nu poarta aceasta denumire intamplator, intrucat este confectionata din materiale premium inovatoare. Mixul dintre panza si neopren este completat de straturi de piele premium, in acelasi ton de gri, pentru un touch luxos si pretentios. Bonus: textura metalica, care imita pielea de sarpe, pentru a evidentia si mai mult faptul ca avem de-a face cu un model de sneakers high-end.


Totusi, adidas Originals pastreaza subtilitatea seducatoare cu care ne-a obisnuit ca element-cheie pentru editia "Luxe Tubular" Pack. Desi e evident ca se incadreaza in categoria produselor premium, Tubular Doom nu exprima opulenta sau extravaganta. Mai degraba se bazeaza pe minimalismul monocromatic si eleganta futurista, care ne dovedesc ca lucrurile frumoase nu tipa dupa atentie.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept