Membrul familiei Tubular destinat exclusiv femeilor are unul dintre cele mai interesante designuri, datorita materialului Primeknit cu un pattern indraznet si extrem de modern. Abordarea feminina a siluetei clasice Tubular pe care o propune modelul Defiant contrasteaza cu imprimeul abstract, "digital" de pe partea frontala a pantofului.


Rezultatul? O pereche de sneakers creata parca pentru a sfida. Pentru femeile puternice, care la randul lor sfideaza, fara sa isi propuna neaparat acest lucru.

In moda lui 2017, nu mai exista bariere intre stilul masculin si feminin. Modelul adidas Originals Tubular Defiant se aliniaza perfect tendintelor "androgine", fiind deopotriva "girly" datorita siluetei suple si pastrand si duritatea caracteristica modelelor Tubular. In plus, versiunea nu este foarte actuala doar gratie designului, ci si tehnologiilor incorporate.


Constructia care se muleaza pe picior asemenea unei sosete garanteaza ca te vei bucura de tot confortul si siguranta din lume, indiferent de activitate. Materialul Primeknit este noul standard in industria de sneakers si asigura confort si respirabilitate optime. De asemenea, talpa EVA garanteaza ca te vei simti de parca mergi pe un nor.


Daca te caracterizeaza curajul, modelul Tubular Defiant este exact ceea ce cauti. Nu te teme sa iesi din zona ta de confort!

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept