Brandul cu trei linii iubeste colectiile cu tematica si profita de o varietate de prilejuri pentru a da frau liber creativitatii. Deja a devenit o traditie anuala sa lanseze modele speciale de sneakers in cinstea celebrarii Anului Chinezesc, pe care toti fanii adidas Originals le asteapta cu nerabdare. Se pare ca anul acesta nu este doar anul Tubular sau anul Maimutei de Foc, ci si anul rosului puternic.


Drept urmare, pentru a fi in ton cu exuberanta, indrazneala si energia care caracterizeaza zodia maimutei, adidas Originals a servit iubitorilor de sneakers un model Tubular X in editie limitata. Rosul viu nu a fost ales intamplator, pentru ca este un simbol al norocului in cultura chinezeasca si e cel mai reprezentativ pentru zodiile de foc. In cultura europeana, e culoarea celor rebeli si pasionali, care s-au nascut pentru a fi in centrul atentiei. Iar cu acest model de Tubular X cu siguranta vei atrage toate privirile.


Culoarea puternica contrasteaza cu talpa perfect alba, din guma flexibila, precum si cu accentele aurii. Silueta futurista si robusta prezinta un mix de piele cu print de crocodil si materiale textile, iar pe calcai sunt imprimate figurine de maimute care reprezinta zodia celor nascuti in anii 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 si 2016. Desigur, nu conteaza anul nasterii, ci conteaza starea generala de spirit.


Daca debordezi de energie, pasiune si esti mereu "on the run", modelul adidas Tubular X a fost facut pentru a-ti sta in picioare. Energia zodiei maimutei ne stimuleaza creativitatea si ne incurajeaza sa evoluam, iar adidas Originals Tubular X onoreaza exact asa cum trebuie acest mindset de invingator.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept