Putem spune fara emotii ca adidas Originals Superstar este cea mai iconica silueta din portofoliul brandului cu trei linii. Celebrul "bot de scoica" a fost lansat in anii '70 si a fost un vis implinit al jucatorilor NBA. Insa nu s-a oprit pe terenurile de baschet: in anii '80, a atins apogeul popularitatii si in street fashion.


Desi au trecut ani buni de atunci, modelul Superstar se mentine in varf. Ne indoim ca exista sneakerhead adevarat care sa nu detina macar o pereche in garderoba, pentru ca avem de-a face cu o silueta timeless, care va fi mereu in ton cu tendintele. Tocmai de aceea designerii adidas au ramas fideli designului original, caruia i-au adus foarte putine modificari de-a lungul timpului. Un exemplu clar este una dintre cele mai recente adaptari: adidas Originals Superstar Primeknit.


In timp ce esenta si constructia modelului original au ramas neschimbate, designerii adidas au inclus un element de ultima generatie: tehnologia Primeknit. Este cea mai actuala tendinta in industria sneakersilor, iar toata lumea pare sa o adore. De ce? Motivele sunt simple: utilizarea materialului Primeknit face sneakersii considerabil mai usori, mai confortabili si le confera o respirabilitate optima.


Stim ca nu te vei plictisi niciodata de Superstaruri, pentru ca poti sa le porti oricum, oriunde si in orice combinatii iti trec prin minte. Prin urmare, nu ai cum sa nu adori modelul adidas Originals Superstar Primeknit, care este o versiune imbunatatita a bijuteriei cu trei linii a anilor '80. Pentru ca da, cel mai bun poate deveni si mai bun, iar adidas tocmai a facut-o.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept