Modelul Adidas Superstar e printre cele mai apreciate modele ale celebrului brand cu trei linii, inca de la lansarea din anii '70. A fost lansat cu scopul de a raspunde nevoilor jucatorilor de baschet, dar in scurt timp a devenit un icon in cultura hip-hop si un favorit in street style.

Drept dovada, in anii '80, grupul hip-hop Run-D.M.C. i-a dedicat o piesa numita sugestiv "My Adidas". Sneakersii cu bot de scoica au devenit un trademark fashion pentru membrii trupei in concerte. A fost prima oara cand un brand sport s-a promovat prin muzica si s-a autodefinit ca apartinand unui curent artistic.

Astazi, Superstarurile sunt purtate de tinerii din toata lumea ca articole casual, mai degraba decat sport. Silueta basic si versatila e usor de purtat si se adapteaza oricarui trend, dand un touch old school&cool oricarei tinute. Editia speciala "Metal Toe" nu face exceptie: putem considera ca acesta este raspunsul Adidas pentru pasiunea pe care industria fashion a dezvoltat-o pentru tonurile metalice in ultimul timp.

Este pastrat faimosul shell-toe care a transformat Adidas Superstar intr-una dintre cele mai recognoscibile siluete de sneakers. De data aceasta, insa, nu vine imbracat in cauciuc, ci intr-un material care imita metalul, combinat cu piele premium.

Versiunea Adidas Superstar "Metal Toe" combina elementele clasice ale celebrului model cu detalii glam, dand un nou sens expresiei "straluceste ca un Superstar".

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept