Legenda adidas Originals Superstar s-a nascut in anii ‘70, cu o intrare grandioasa pe terenurile de baschet din toata lumea. Adevaratul boom de popularitate a avut loc 10 ani mai tarziu, cand Superstarurile faceau ravagii in cultura Hip-Hop, iar grupul RUN-DMC le dedica piesa "My Adidas".

In anii ‘90, adidas Originals Superstar era deja o piesa clasica, care s-a mentinut pe pozitii datorita designului care sfideaza trecerea timpului. Dar mai exista un tip de incaltaminte reprezentativ pentru moda nouazecista: pantoful cu platforma.


20 de ani mai tarziu, asistam la o revenire in forta a trendurilor care au marcat perioada in care Spice Girls erau fashion icons, iar lansarea modelului adidas Originals Superstar Bold Platform e o dovada aditionala.


Incaltamintea cu platforma este atat de purtata zilele acestea, incat avem tendinta sa uitam ca nu e tocmai o inventie fresh a modei. Stim ca brandul cu trei linii isi cauta deseori sursa de inspiratie inapoi in timp, ceea ce a facut si in cazul Superstar Bold Platform.


Cu modelul-update Platform, gigantul producator a gasit o formula a succesului: pantofii pastreaza neschimbate absolut toate elementele-cheie ale originalului Superstar, dar inlocuiesc banala talpa cu o platforma groasa.


Designerii adidas Originals au reusit sa gaseasca un echilibru intre kitschul nouazecist si silueta clasica a sneakersilor cu bot de scoica, pastrand ce e mai bun din ambele lumi. Rezultatul final? O silueta de sneakers care arunca un #throwback in anii '90, fara sa-si piarda din simplitatea caracteristica.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept