Celebrul adidas Originals Superstar cu “bot de scoica” este cunoscut de toti iubitorii de sneakers. A fost lansat in 1969 cu scopul de a face istorie pe terenurile de baschet, fiind o alternativa din piele a pantofilor sport din panza utilizati la vremea aceea. In anii ‘80 a cunoscut un boom si in strada, iar de atunci a ramas un icon in cultura sneakersilor.

De atunci, toate readaptarile lansate vreodata au pastrat ingredientele-cheie care au facut din adidas Originals Superstar o vedeta veritabila: materialele premium, forma de scoica a botului precum si cele trei linii ale brandului-mama, pozitionate pe partea laterala. Nu face exceptie nici adidas Originals Superstar 80s Shin Guard, o editie speciala pentru femei, cu un design cel putin la fel de special.

Pantofii pastreaza suflul retro al anilor ‘80 caracteristic pentru Superstaruri. Elementul-surpriza consta in aparatorile detasabile, inspirate din cele pe care le poarta jucatorii de hockey pe gheata. Desigur, nu e un must sa porti Shin Guardurile in timp ce practici un sport periculos. Poti sa ii porti cu o tinuta casual potrivita, in viata de zi cu zi, dar trebuie sa fii pregatita pentru a arata ca o Xena contemporana sau ca o Wonder Woman mai putin colorata.

Partea buna este ca, daca te saturi de look-ul dur, nu trebuie decat sa detasezi aparatorile. Te vei putea bucura de Superstarurile tale din piele premium, cu un touch vintage irezistibil.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept