Probabil fanii adidas Originals stiu din experienta ca atunci cand brandul cu trei linii numeste un model dupa un oras celebru, se intampla lucruri fabuloase. adidas Originals are in portofoliu modele iconice care poarta numele unora dintre cele mai faimoase orase europene, dar in anii '80 modele clasice precum Dallas, Toronto, Boston Super si in special New York erau considerate printre cele mai performante siluete de running numite dupa orase ale Americii.


Ei bine, adidas Originals New York inseamna mai mult decat un pantof pentru alergare. Drept urmare a fost readus in atentia iubitorilor declarati de sneakers cu un aer fresh si actual, care insa nu ii umbreste farmecul vintage.


Designerii adidas Originals au reusit sa capteze spiritul orasului care nu doarme niciodata si sa il transpuna intr-o pereche de sneakers. Editia New York este disponibila in tonuri de gri, parca alese special pentru camuflarea in cea mai seducatoare si pestrita metropola. Cand iti pui in picioare, este foarte usor sa te teleportezi mental in Times Square sau in Central Park si sa te imaginezi cucerind "Marul cel Mare", cu celebra piesa "New York, New York" a lui Sinatra in casti.


Daca simti ca locul tau este in atmosfera cosmopolita a New York-ului, viata de noapte trepidanta iti face cu ochiul, iar jungla urbana nu te sperie, ci te atrage ca un magnet, acest pantof sport a fost creat pentru tine. Simplu si totusi complex, usor si totusi dur, retro si totusi modern, modelul ilustreaza perfect dualitatea celei mai indragite metropole de pe mapamond.


Se spune ca daca ai incaltamintea potrivita, poti cuceri lumea. Cu adidas Originals New York vei face primii pasi pentru a cuceri orasul in care orice vis poate deveni realitate.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept