Modelul adidas Originals LA Trainer reprezinta o etapa importanta in istoria brandului cu trei linii. A devenit un "blockbuster" in 1984, datorita succesului cunoscut la Jocurile Olimpice desfasurate in "Orasul Ingerilor" unde si-a castigat statutul de fashion icon al anilor '80. Fiindca aerul vintage al perioadei respective nu si-a pierdut inca farmecul, adidas Originals LA Trainer este inca o piesa de rezistenta in garderoba iubitorilor de sneakers cu istorie.

Designul clasic, forma slim, aerodinamica, materialele premium si nelipsitul logo cu trei linii au fost readaptate de o multime de ori pana atunci, fara ca adidas Originals sa se abata de la ideea originala. Acesta e un as pe care celebrul brand il are mereu in maneca: capacitatea de a readuce in actualitate modelele iconice, reusind in acelasi timp sa pastreze vibe-ul clasic.

Talpa EVA, sistemul de amortizare si materialul textil cu insertii de piele face din adidas LA Trainer un model de sneakers perfect atat pentru sport, cat si pentru purtarea zilnica. Indiferent de contextul in care alegi sa-l porti, te vei bucura de confort maxim si de un strop de nostalgie optzecista care se integreaza perfect in trendurile actuale.

Cu o istorie de peste 30 de ani si cu un statut mentinut cu brio, modelul LA Trainer merita, fara indoiala, medalia de aur in topul celor mai reprezentative iconice modele cu care adidas Originals se mandreste.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept