Daca te pasioneaza sporturile de iarna, deja stii la ce sa te astepti de la ghetele adidas ce poarta semnatura celebrului snowboarder Jake Blauvelt. La fel cum el este de departe unul dintre cei mai talentati sportivi ce fac magie cu placa pe zapada, la fel si ghetele despre care vorbim reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pentru anotimpul rece. 


Desigur, nu e un must sa fii un talent uimitor in sporturile de iarna pentru a le purta. Este in regula si sa fii amator, la fel cum e in regula sa le porti si in viata de zi cu zi, atunci cand nametii iti ingreuneaza deplasarea. Ghetele adidas Originals Jake Blauvelt 2.0 sunt confectionate din piele dura, rezistenta la apa si la temperaturi vitrege, asa ca nu vei avea probleme cu frigul si umezeala iarna, indiferent unde mergi. 


In plus, talpa aderenta cu spuma EVA incorporata te asigura ca nu vei aluneca pe gheata si ca te vei bucura de confort. S-ar putea sa iti inspire dorinta de a incerca drumetii pe munte, chiar daca nu ai o pasiune innascuta pentru astfel de activitati. Asa cum ne-am obisnuit deja, modelul nu este doar functional, ci si arata excelent. Designul robust, clar gandit pentru peisajele inzapezite pastreaza si un touch sport minimalist, caracteristic adidas. 


Fie ca planuiesti sa escaladezi muntii sau nametii din fata blocului, esti gata pentru iarna?

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept