In anii ‘70, Adidas a lansat inca un proiect creativ care sa-l diferentieze de brandurile competitoare. Designerii au avut ca sursa de inspiratie cateva orase europene faimoase si au incercat sa le transpuna spiritul intr-o colectie de sneakers, pe care au numit-o sugestiv “City Series”.

Zurich, Paris, Londra, Dublin si Hamburg sunt doar cateva dintre orasele a caror esenta a fost captata de adidas Originals in cadrul ineditei linii de sneakers. Fiecare dintre ele are o nota distinctiva, culori si detalii care surprind perfect lifestyle-ul metropolelor pe care cu totii ne dorim sa le vizitam macar o data in viata.

Modelul adidas Originals Hamburg este una dintre piesele de rezistenta, iar vibe-ul sau retro e foarte apreciat si in zilele noastre. adidas Originals Hamburg a fost lansat in 1982 si propune o silueta clasica de sneakers, branduita cu cele trei linii cu care se identifica celebrul brand. Culorile, forma si materialele premium reproduc perfect tot ce transmite Hamburg: o istorie bogata ale carei vibratii se simt printre elementele moderne.

La scurt timp dupa lansare, adidas Originals Hamburg a devenit un preferat al jucatorilor de fotbal, iar usor-usor si-a facut intrarea grandioasa si in moda strazii. Acest lucru a fost previzibil, pentru ca figura minimalista combinata cu nuante indraznete nu avea cum sa nu atraga privirile celor care inteleg ca simplitatea "with a twist" poate fi mai interesanta decat extravaganta.

Daca iti plac piesele moderne cu nuante retro, n-ai cum sa nu vrei sa bifezi modelul adidas Originals Hamburg in colectia ta de sneakersi. Poate fi purtat intr-o multitudine de contexte, cu o varietate de outfituri casual, sport sau chiar si elegante. In plus, spre deosebire de alte modele iconice, va spune despre tine nu doar ca esti un fan sneakers, ci si un "connaiseur" al acestei culturi complexe, in care oamenii isi exprima personalitatea prin articolele pe care le poarta.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept