Linia EQT de la adidas a fost lansata, fara dar si poate, pentru performanta. Nu a avut ca scop sa cucereasca prin design si prin combinatii indraznete de culori si patternuri. Cumva, a reusit sa faca si asta, dar ingredientul secret a fost simplitatea. Pana la urma, actualul motto al colectiei este "Everything that's essential. Nothing that is not", mizand pe minimalism.


Modelul adidas Originals EQT 93/17 este un tribut adus primelor modele ale colectiei, care au fost pionierii designului futurist care face senzatie si in zilele noastre. In plus, acestia imbina cele mai remarcabile atribute EQT: sunt construiti din materiale textile, flexibile, durabile si respirabile si se muleaza perfect pe piciorul purtatorului, datorita constructiei de soseta. Desigur, nu putem uita de tehnologia boost, care asigura cea mai buna amortizare la impactul cu solul.


Chiar daca sunt ideali pentru activitati fizice intense, ar fi o risipa sa porti modelul EQT doar in sala de sport. Poti sa ii porti si in combinatii casual-sport, pentru ca nu sunt creati doar pentru performanta, ci si pentru stil. Designul este un echilibru seducator intre stilul retro si cel ultra-modern.


Modelul adidas Originals EQT 93/17 pare sa ne ureze "welcome to the future", iar noi nu putem decat sa ne bucuram ca l-am gasit.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept