Anii '80 au fost ani foarte prolifici pentru adidas Originals. Poate ca lumina reflectoarelor a fost acaparata de Superstar si de Stan Smith, dar in background s-a aflat mereu o piesa de rezistenta ceva mai discreta: Campus. Vorbim despre un model oldschool, care nu mizeaza pe excentricitate, ci pe simplitatea care a consacrat brandul in anii ‘80, pastrata si astazi cu mandrie.


adidas Originals Campus si-a facut intrarea pe terenul de baschet, intr-o perioada in care celebrul brand cu trei linii cucerea lumea sportului. Il putem considera un frate mai mic al lui Gazelle, care facea senzatie concomitent printre jucatorii de fotbal. Ambele modele sunt piese iconice din piele intoarsa, care vor ocupa mereu un loc special pentru colectionarii nostalgici de sneakers.


Totusi, modelul a devenit popular mai degraba datorita “adoptiei” in cultura Hip-Hop. Unul dintre cele mai notabile momente de glorie a fost aparitia pe coperta albumului Check Your Head, in picioarele lui Adam Horowitz si Mike Diamond. Albumul a fost lansat in anii '90, iar asocierea cu Campus a fost potrivita la fix datorita unei calitati pe care o impartasesc: vibe-ul oldschool neafectat de trecerea anilor.


Adidas Originals a readus recent modelul in actualitate, prin cateva combinatii noi de culori. Desigur, siluetele nou lansate raman fidele celei originale, pastrand simplitatea ca ingredient-cheie. Aerul lor vintage se asorteaza perfect cu o tinuta lejera si cu un album Hip-Hop clasic ascultat la casti, in zilele in care vrei sa mergi relaxat la o plimbare prin oras.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept