De pe terenul de baschet direct in moda strazii, adidas Originals Superstar este un must-have pentru orice iubitor de sneakers. Fiind unul dintre cele mai populare modele de la celebrul brand, Superstar se bucura de acest statut inca de la lansarea sa din 1969.

Poreclit si "shelltoe" datorita botului cauciucat in forma de cochilie, modelul Superstar are o influenta majora in cultura urbana. Daca esti unul dintre cei care si-ar cumpara clasicul model pe toate culorile disponibile, avem o veste buna: acum poti sa porti cu tine printul adidasilor preferati si pe accesoriile din dotare.

Ca un omagiu adus Superstar-urilor, Adidas a lansat mai multe accesorii cu iconicul model imprimat. Acum gasesti pe BROXO trei variante care vin ca o completare a stilului tau urban-cool: un rucsac, un shooper bag si o sapca cu influente hip-hop.

Rucsacul Adidas Originals Superstar poate fi purtat atat pe strada, cat si la birou sau la sala de sport. E suficient de incapator incat sa poti strecura si un laptop.

De asemenea, shopper bagul poate fi un ajutor de nadejde la shopping sau poate fi purtat ca accesoriu, pentru a completa o tinuta ta casual sau sport.

Sapca poate fi si ea integrata intr-o tinuta cool si merge perfect cu un playlist hip-hop old school in casti sau evident, cu o pereche de Superstaruri clasice sau personalizate in picioare.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept