Livrare

Termen Livrare
Produsele se vor livra imediat daca in pagina produsului, dupa selectia masurii, este afisat livrare 1 zi lucratoare.
5-7 zile lucratoare, pentru produsele la care, dupa selectia masurii este afisat livrare 5-7 zile lucratoare. Cu 24 de ore inainte de livrarea la adresa dvs, veti fi apelat telefonic pentru a va informa ca produsul va ajunge in ziua urmatoare.
Livrare prin Fan Courier
Comenzile sunt livrate in toata tara prin Fan Courier in aria de acoperire (localitati fara km exteriori)In situatia in care localitatea dvs. este in afara ariei de acoperire Fan Courier, puteti opta pentru ridicarea de la sediu Fan Courier din cel mai apropiat oras sau pentru livrare prin posta romana
Cost livrare 17 ron la selectarea metodei de plata: "Plata ramburs la curier"
Costul standard este de 17 ron, daca la plasarea comenzii alegeti modalitate de plata: "Plata ramburs la curier"
Livrare Gratuita la selectarea metodei de plata:"Credit Card / Debit Card / Plata in Rate (Mobilpay)"
Beneficiati de livrare gratuita, daca la plasarea comenzii alegeti modalitate de plata: "Credit Card / Debit Card / Plata in Rate (Mobilpay)"
Livrare internationala
In acest moment BROXO.RO nu efectueaza livrari in strainatate
Plata Ramburs
Plata produselor comandate se va face la livrare, direct curierului Fan Courier in momentul primirii produselor.
Plata Online cu Card prin MobilPay
Plata online se va face prin selectarea in cosul de cumparaturi a metodei de plata: "Credit Card / Debit Card / Plata in Rate (Mobilpay)" de unde veti fi redirectionat in pagina securizata de plata https://secure.mobilpay.ro/ a procesatorul de plati online MobilPay.ro.
Plata Online cu Card prin MobilPay in Rate fara Dobanda CARD AVANTAJ - Credit EuropeBank, BT STAR - Banca Transilvania si BONUS CARD - Garanti Bank
Plata online in Rate se va face prin selectarea in cosul de cumparaturi a aceleasi metode de plata ca in cazul cardurilor de debit: "Credit Card / Debit Card / Plata in Rate (Mobilpay)", de unde veti fi redirectionat in pagina securizata de plata https://secure.mobilpay.ro/ a procesatorul de plati online MobilPay.ro.