Ghid de masuri

Livrare

Termen Livrare

Produsele se pot livra:

Imediat daca in pagina produsului, dupa selectia masurii este afisat livrare 1 zi lucratoare

In 5-7 zile lucratoare pentru produsele la care dupa selectia masurii, este afisat livrare 5-7 zile lucratoare. Cu 24h inainte de livrarea la adresa dvs, veti fi apelat telefonic pentru a va informa ca produsul va ajunge in ziua urmatoare.


Livrare prin Fan Courier

Comenzile sunt livrate in toata tara prin Fan Courier (24 de ore)

In situatia in care localitatea dvs. este in afara ariei de acoperire Fan Courier, puteti opta pentru ridicarea de la sediu Fan Courier din cel mai apropiat oras (24 de ore) sau livrare fara costuri suplimentare prin serviciul de curierat rapid al Postei Romane - Prioripost (24-48 de ore).


Cost Livrare 17 ron la Plata ramburs la curier

Costul standard este de 17 ron, daca la plasarea comenzii alegeti modalitate de plata: Plata ramburs la curier.


Livrare Gratuita la Plata Online cu Card prin MobilPay

Beneficiati de livrare gratuita, daca la plasarea comenzii alegeti modalitate de plata: Credit Card / Debit Card / Plata in Rate (Mobilpay)

Plata

Plata Ramburs

Plata produselor comandate se va face la livrare, direct curierului Fan Courier in momentul primirii produselor.


Plata Online cu Card prin MobilPay

Plata online se va face prin selectarea in cosul de cumparaturi a metodei de plata: Credit Card / Debit Card / Plata in Rate (Mobilpay) de unde veti fi redirectionat in pagina securizata de plata https://secure.mobilpay.ro/ a procesatorul de plati online MobilPay.ro.


Plata Online cu Card prin MobilPay in Rate fara Dobanda CARD AVANTAJ - Credit EuropeBank, BT STAR - Banca Transilvania si BONUS CARD - Garanti Bank.

Plata online in Rate se va face prin selectarea in cosul de cumparaturi a aceleasi metode de plata ca in cazul cardurilor de debit: Credit Card / Debit Card / Plata in Rate (Mobilpay) de unde veti fi redirectionat in pagina securizata de plata https://secure.mobilpay.ro/ a procesatorul de plati online MobilPay.ro.

Retur

Returul produselor se poate face indiferent de motiv in termen de 30 de zile de la receptionarea bunului cu conditia ca produsul sa fie nou si nepurtat. Trebuie doar sa completati formularul de retur (click) si BROXO va trimite un agent FAN COURIER sa ridice produsul de la dvs. Imediat ce produsul ajunge in depozitul nostru, contravaloarea comenzii va fi rambursata integral catre contul IBAN specificat.


Produse asemanatoare

Rezerva produsul in magazin

Masuri disponibile
TIMP ESTIMAT DE RIDICARE: SELECTEAZA MASURA

Promenada Mall

Adresa
Calea Floreasca 246B, Nivel 1,
București

Program
LUNI - DUMINICA: 10:00 - 22:00

Telefon:
037 644 89 11
 

Email:
broxo@broxo.ro