Returnare

Stai relaxat! Conform ordonantei OUG 34/2014 referitoare la produsele achizitionate online, poti returna produsul fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Pentru ca tu sa fii extra relaxat, BROXO prelungeste termenul la 30 zile calendaristice.
Produsele se pot returna doar inainte de a fi purtate. Te rugam de asemenea sa pastrezi cutia originala, ajutandu-ne sa putem identifica usor produsul in depozitul nostru, la receptie.
De asemenea, pentru extra relaxare, noi trimitem curierul sa ridice produsul de la adresa ta dupa ce completezi formularul de mai jos sau ne apelezi la 037 644 89 11 - Numar de telefon fix cu tarif normal.

Pregateste produsul pentru ridicarea acestuia de catre curier impachetand cutia intr-un ambalaj protector. O simpla punga de plastic este un ambalaj excelent si BROXO iti va fii recunoscator pentru grija ta.
Imediat ce produsul ajunge la noi, contravaloarea acestuia va fi virata catre contul tau IBAN. Procesul poate dura 10 zile lucratoare din clipa in care curierul va ridica produsul de la adresa ta (moment in care se va achita si taxa de transport pentru returnarea produsului)
RETURNAREA PRODUSELOR
In situatia in care te hotarasti sa schimbi produsul cu o alta marime/culoare/model, o poti face GRATUIT (fara alte costuri de transport) plasand o comanda noua si specificand in campul de observatii: "In vederea inlocuirii" . Iti trimitem noul produs la adresa si tu vei da la schimba perechea deja primita. Daca exista o diferenta de bani intre produse, o vei avea de achitat conform facturii emise ulterior sau BROXO iti rambursa diferenta. Mergi relaxat !