Politica de Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BROXO SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine.

Conform articolului 12 (c) al Legii nr. 677/2001, orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege. Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite modificarea sau stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul poate adresa o cerere catre SUPORT@BROXO.RO. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Pentru a putea comanda produse de pe site-ul www.BROXO.RO trebuie sa iti creezi cont (prin completarea formularului de inregistrare) si sa ne oferi urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, adresa, telefon, email, username, parola sau daca optezi sa comanzi fara cont vei completa in cos doar: nume si prenume, adresa, telefon, email. Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul liber exprimat si in mod neechivoc ca datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform articolului 12 al Legii nr. 677/2001, mentionam ca motivul pentru care avem nevoie de aceste date sunt:

  • comertul online;
  • transmiterea prin e-mail a ofertelor noastre precum si a mesajelor publicitare si de marketing cu privire la activitatea noastra;
  • organizarea de concursuri.

Datele tale sunt destinate utilizarii de catre BROXO SRL in scopurile mai sus mentionate si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmei de curierat care asigura livrarea produselor comandate de tine. Prin comanda directa pe site-ul nostru iti exprimi acordul pentru dezvaluirea datelor tale cu caracter personal urmatorilor terti:

  • firmelor de curierat (FAN Courier / Prioripost care va asigura livrarea produselor);
  • de asemenea datele tale pot fi partajate cu terti precum procesatorul de carduri Mobilpay Netopia, Facebook Login sau Google Analytics.

BROXO SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

Site-ul nostru foloseste cookie-uri, pentru a salva preferintele tale de cautare, unitatile vizitate si listele de preferinte. Cookie-urile pot stoca si informatii personale de identificare. Aceste informatii pot fi folosite pentru a te identifica sau a te contacta. Putem face acest lucru doar daca tu ne oferi toate aceste informatii.

Prin completarea casutei de abonare la newsletter de pe site iti exprimi acordul fata de folosirea de catre BROXO.RO a adresei tale de e-mail pentru trimiterea materialelor publicitare.